Julius’ Apartment – Uganda

Client
Julius S.
Project year
5 October 2022
Designer
Rachael + Architectural Team
Location
Wampeewo, Uganda
Share media

about

The Julius’ Apartment block is the smallest land we have ever been commissioned to design for. The site is located in a dance neighbourhood with homes surrounding and a narrow access road. The brief was simple, maximize the potential of the lot.

The apartment has 4 levels, the ground floor is the parking space, large for 3 regular sized vehicle and the waste management system.

There are two apartments, each sitting on a floor. Each apartment is 55sqm/ 590sqft and has two bedrooms.

The living room and kitchen are in an open plan layout with the kitchen tacked behind the staircase.

Each bedroom is 10.6 sqm/ 114sqft. There is a shared bathroom accessing through the living room open plan area.

The rooftop is accessible and ideal for laundry, water storage and as an outdoor space.

Size of the lot
0 sqm
Apartments
0
Per apartment
0 sqm

gallery

testimonial

“You pulled it off!!”
Julius S.

related projects

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the basket.

×

WhatsApp Us!

×